Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Destiny.Huang

Telefoonnummer : 86 17537187726

WhatsApp : +8617537187726

Free call
lopende band

Co. van de de Pompindustrie van Zhengzhoushenlong (APK), Ltd is een professionele ODM OEM fabrikant met duikvermogen van de waterpomp in China die sinds 1996, zich bij de productie van waterpompen concentreren met duikvermogen en de pomptoebehoren, kregen C, ISO, ABS certificaten.

 

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd fabriek productielijn 0

 

 

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd fabriek productielijn 1

OEM / ODM

1). Er zijn meer dan 300 reeksen van materiaal, overschrijdt de toewijzing van B-Niveau de nationale norm van de testende centra van de computerpomp. 15 stukken die workshops verwerken, die workshop, het eindigen workshop, het stempelen workshop, pomp het testen workshop, nevel het schilderen workshop, pakhuisworkshop vormen. Het grootste deel van het gieten van delen worden gemaakt door ons, van het gieten van delen aan productie aan verkoop te assembleren, elk van zijn door ons. Concurrerendere prijs.

2). Volledig geautomatiseerde dringende het stempelen en ponsenlijnen met uiteindelijke niveaus van kwaliteit. Productie en assemblageafdelingen baseerden op Duitse techniek. Ben spoke CNC machinaal bewerkend afdeling die 3D technologie en hoge precisiehulpmiddelen gebruiken; Professionele testposten. R&D-afdeling voor onze ononderbroken aandrijving voor perfectie van producten;

3). Wij hebben 335 eenheden materiaal, onder 283 eenheden Geavanceerde CNC werktuigmachines; andother 52 CNC werktuigmachines.

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd fabriek productielijn 0

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd fabriek productielijn 1

R & D

1). Wij die vervaardigen: Van grondstof aan gebeëindigde productie

2). Wij hebben 3 types die techniek gieten: EPS-Proces (Verbruikspatroonafgietsel); Percolatedsandafgietsel; Het afgietsel van de wasprecisie.

3). Wij over120--de test van de stappenkwaliteit. Wij hebben 36 enige personeelsleden van de plichtskwaliteitscontrole. Onder processie- personeel worden gezet verantwoordelijk voor Rotor het dynamische het in evenwicht brengen/Impellerstatic-winden van saldo/Motor de druktest van /Hydrostatic van de voltagetest van druk dragende delen weerstaat.

4). Wij zijn het Provinciale Centrum van de ondernemingstechnologie R&D.

5). Wij hebben 60 R&D-personeelsleden, onder 12 hogere ingenieurs; wij stellen ook beroemde universitaire deskundigen tewerk.

6). Wij ODM voor uw eigen markt, ook toegelaten OEM. „Wij heten warm alle vrienden welkom om ons bedrijf te bezoeken en hand in hand te gaan, om briljante toekomst te creëren!“

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

enquiry02@apkpump.com
+8617537187726
86 17537187726
dragonpumps
86 17537187726