Contacteer ons

Contact Persoon : Destiny.Huang

Telefoonnummer : 86 17537187726

WhatsApp : +8617537187726

Free call

Hoe te om een Geschikt Model van de Waterpomp te selecteren?

December 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Geschikt Model van de Waterpomp te selecteren?

In de selectie van pomp, moet de eerste de basisgebruiksvoorwaarden, met inbegrip van de fysieke en chemische eigenschappen van de vervoerende middelgrote kenmerken van medium.like bevestigen (zoals corrosie, schuring, giftigheid, enz., vast deeltjeinhoud en deeltjesgrootte, dichtheid, viscositeit, verdampingsdruk, enz. Omdat boven factoren de prestaties, het materiaal en de structuur van de pomp beïnvloed.

 

De tweede moet de parameters, zoals stroom, hoofd, temperatuur, NPSH, verrichtingsstaat bevestigen.

 

Het derde moet het standpunt van de plaatsconditions.like installatie van de pomp bevestigen, omgevingstemperatuur, relatieve vochtigheid,

luchtdruk.

 

Na bevestiging van boven basisfeiten zoals middel, parameters, en plaats. Het volgende werk moet het juiste type van pump.there selecteren is verschillende types van pomp zoals pomp met duikvermogen, verticale turbinepomp, rioleringspomp, volute gemengde stroompomp, de asstroompomp enz. met verschillende soorten materialen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Geschikt Model van de Waterpomp te selecteren?  0

Het laatste werk moet het pompmodel bepalen. Het pompmodel kan volgens de prestaties curves.select het geschatte werkende punt van de pomp zijn om op wat efficiënte werkplaats te vallen, en NSPH van pump.check te controleren of het materiaal en de verbinding van de pomp aan de vereisten van de transmissie van pump.check kunnen voldoen of de installatie en onderhoudsvoorwaarden de vereisten van de pomp design.when om het even welke twee van bovengenoemde meets.we zouden moeten met gecombineerd na sterke punten kiezen aanpassen: hoog rendement, laag gewicht, redelijke prijs.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Geschikt Model van de Waterpomp te selecteren?  1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

enquiry02@apkpump.com
+8617537187726
86 17537187726
dragonpumps
86 17537187726